Om konkurrencer-nu.dk

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Om konkurrencer-nu.dk

Konkurrencer-nu.dk er skabt til dig, som elsker at deltage i konkurrencer. Der vil altid være nye konkurrencer, som du kan prøve lykken i.

Er der nogensinde nogen der vinder i konkurrencerne?

Vi benytter kun udbydere af konkurrencer, som spiller rent spil. Vinderne bliver udtrukket af en advokat, og pengene overføres til den konto du ønsker. Andre konkurrencer med præmier, fx. telefoner eller andet vil præmien blive sendt til den adresse du opgiver, når du bliver kontaktet.

Hvorfor udbydes der overhovedet konkurrencer?

Når du tilmelder dig en konkurrence, så kan du læse om hvilke betingelser der er gældende for den enkelte konkurrence. Dette gør du på forsiden af konkurrencesiden. Firmaerne der står bag konkurrencerne kan kontakte dig med henblik på salg af ydelser eller produkter. Er der fx. tale om en konkurrence fra et teleselskab, så vil de nok prøve at få dig til at skifte over til deres. Så det er den slags emails eller telefonopkald, som du kan forvente at få når du deltager. Men hvis du ikke deltager, har du heller ikke chancen for at vinde, så det er op til dig selv om du vil have chancen eller ej.

No Comments

Leave Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>