Expiring

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Expiring

Vind denne konkurrence om et wellness ophold til en værdi af 5.000 kroner, og forkæl dig selv, din veninde, kæreste, hustru eller mand med lækker afslapning, nydelse og hygge. For at deltage i konkurrencen, skal du klikke her, udfylde spørgeskemaet, og så er du med i konkurrencen. Nemmere bliver det ikke. Gør noget godt for dig selv, og nyd en perfekt dag hvor du er i centrum.

Konkurrence - Spa & Wellness

At rejse er at leve – Og nu får du i den grad, chancen for at leve. Du kan nemlig få dækket dine rejseudgifter, i et helt år. Det vil sige, at du kan rejse ikke bare én, eller to, men hele tre gange uden at skulle have en krone op af lommen.

 

Når det kommer til rejsemål, kunne en destination være storslåede Dubai. Dubai har alt, hvad hjertet begærer; God mad, betagende bygninger og massere af aktiviteter samt høje temperaturer året rundt.

 

Et must-se er selvfølgelig Burj Khalifa, som er verdens højeste menneskeskabte bygning. Dét i sig selv er imponerende. Men hvad endnu mere imponerende ér, er når man står på øverste etage, og kigger ud over den frembrusende by.

 

Har man lyst til shopping, kan den lyst blive stillet i verdens andet største shopping center, Dubai Mall. Her er der alt fra akvarium, massevis af butikker samt restauranter til en indendørs skøjtebane.

 

Er man alligevel i Dubai Mall, skal gøre sig selv tjenesten at gå udenfor for at se det yderst smukke springvand, som afspilles synkront med musikken – Dette er der mulighed for at se hver halve time.

 

Skulle man være mere til autentisk stemning, kan man tage et smut til Madinat Jumeirah, som er lokaliseret en spytklat væk fra det seksstjernede Burj al-Arab. I Madinat finder man autentiske spisesteder, såvel som butikker. Endvidere kan man også tage en kanalrundtur i vandet som omgrænser Madinat.

 

Hvis det med at rejse bare ikke lige er dig, kan præmien også veksles til kontanter af samme værdi, som kan bruges efter dine behov og ønsker.

Mother__Father___D_2201988b

Dagligvarer kan være en dyr fornøjelse, og noget, som virkelig presser budgettet. Nu kan du lægge de bekymringer til side. Du har nemlig muligheden for at vinde 4.000 kroner hver måned, i et helt år, som kan bruges på dagligvarerne.

Skulle du være den heldige vinder, kunne du jo prøve at handle ind til denne lækre og sunde opskrift:

Wraps med roastbeef og hytteost

Du skal bruge følgende:

 • 4 tortillas, evt. Fuldkorn.
 • 4 tsk. Dijon-honningsennep.
 • 4 dl. Strimlet salat.
 • 8 skiver stegt roastbeef.
 • ½ dl. Finthakkede friske agurker.
 • 1 spsk. Fint klippet purløg.
 • 250 g. Karolines Køkken Hytteost, 4,5%

Du starter med at varme dine tortillas op efter anvisningen anført på emballagen. Derefter smøres pandekagerne med Dijon-senneppen. Fordel salat, roastbeef, agurker purløg og hytteosten på dine Dijon smurte pandekager. Derefter folder du wrappen, som du foretrækker. En god idé er at komme et stykke smørrebrødspapir om den nederste del, så den let kan spises.

Wrappen kan med fordel nydes med et par friske cherry tomater, eller hvad du foretrækker.

Hvis du ikke skulle være til roastbeef, kan det udskiftes med kylling, skinke, laks eller pastrami. Du kan også selv udskifte grøntsagerne, så wrappen bliver lige som du vil have den. Du kan også udskifte fuldkornstortillasne med de lyse varianter, hvis du foretrækker det.

Hvis dagligvarer og mad ikke lige er noget for dig, kan præmieeksemplet også veksles til kolde kontanter, som kan bruges til det, som du interesserer dig for.

dagligvarer

Trænger du til at holde en voldsom fest? Tage en seriøs ferie sydpå, eller bare betale din gæld tilbage? Så skal du deltage i denne konkurrence, hvor du kan vinde 18.750 kroner hver uge i en måned. Samlet præmie er på 75.000 kroner. Det er mange penge, og du deltager lige her.

Vind 75.000 og hold den vildeste fest

Rejser og flybilletter generelt, kan være en dyr fornøjelse. Nu har du chancen for at vinde hele 75.000 kroner, som kan bruges til flybilletterne, når sommerferien skal bestilles. Og ja, du læste rigtigt: 75.000 kroner. Prøv lige at forestille dig, hvor meget ferie man kan få for 75.000 kroner. Nu behøves du ikke længere at tænke på opsparingen, men derimod, hvor sommerens rejse skal gå hen.

Er du til divergens, mangfoldighed og uanede mængder af muligheder? Hvis ja, er USA lige rejsemålet for dig.

Start din rejse i byen, som aldrig sover. Her har du muligheden for at opleve en menneskestrøm uden lige, tårnhøje bygninger og LED-lyset på Times Square. Endvidere er der også mulighed for at opleve spændende subkulturer i Bronx og Brooklyn: God mad, gadekunst og gospel er kendetegn for begge steder.

Er du mere til historie, kan du tage til syden, hvor gæstfrihed er en selvfølge. Tag en rundtur med start i New Orleans, hvor der både er muligheder for god mad, musik og shopping. Tag derefter videre til Memphis, hvor historien er i højsædet: gå en tur ned af Beale Street, hvor du bliver fristet af en uimodståelig duft af BBQ og sød musik fra 60’erne. Forsæt derefter til National Civil Rights Museum, som byder på historie, som har forandret dén verden vi lever i, i dag. Slut af i Atlanta, som får stillet lysten både for de tørstige i form af Coca Cola World, men også shopping lysten, med byens utallige af butikker og shopping centre.

Det eneste som står i mellem dig og de 75.000 kroner, er et spørgeskema, som tager to minutter at udfylde.

Konkurrence - rejse

Elsker du også at ride? Er der noget bedre end at have godt udstyr, en lækker saddel, stærke grimer og et godt dækken til vinteren? Rideudstyr koster mange penge, men du kan vinde for hele 5.000 kroner i denne konkurrence ved at klikke her, og udfylde spørgeskemaet. Så er du med i konkurrencen! Ingen deltagelse, intet lækkert rideudstyr 🙂

Konkurrence rideudstyr

En god spillekonsol er det samme for en mand, som nye sko er for en kvinde. Det vil sige noget som er meget vigtigt. Jo nyere og bedre maskinen er, desto bedre er det. Nu har du muligheden for at vinde den nyeste konsol af dem alle, Playstation 4. Ikke nok med det, så har du også mulighed for at vinde spil dertil.

 

Et af det mest populære spil er FIFA 16. Spillet kan både spilles hvis du ønsker noget at slappe af til, når du kommer hjem fra arbejde. Men det kan også med stor fordel spilles hvis du får vennerne over til en aften; FIFA, chips og øl er altid en sikker vinder!

 

Hvert år udkommer EA med deres populære FIFA spil, og dette år har de løftet spillet til nye højder. Realismen er endnu større end tidligere set, hvilket giver en mere autentisk stemning og følelse, som ikke før er set.

 

Nåede du aldrig selv at få udlevet drømmen som professionel fodboldspiller, kan den nu udleves på den mest autentiske måde, i FIFA-delen, Be A Pro. I denne spilledel kan du kæmpe dig frem, fra at være ukendt seriespiller til verdensstjerne og spille på de største adresser á la Ronaldo eller Messi. Med de nye virkelighedsgørende tiltag føles oplevelsen autentisk, og du sidder med følelsen af, at du rent faktisk selv løber rundt på Anfield eller Camp Nou.

 

Hvis det med at spille FIFA – eller Playstation generelt – ikke lige er dig, kan præmieeksemplet også veksles til kontakter, som kan bruges som du ønsker det.

PlayStation-4

Vintermånederne kan for mange føles lange, mørke og ikke mindst kolde. Det fører til, at mange drømmer sig væk til varmere himmelstrøg, når de kolde, danske vintermåneder trænger sig på. Nu behøves du ikke at drømme mere, chancen for for at vinde 5 flybilletter til en valgfri destination står dig nu for døren. 

Et rejsemål, som er i høj kurs blandt danskerne, er fantastiske Thailand, hvor høje temperaturer, smukke strande og betagende natur samt en gæstfri befolkning altid er en selvfølge. Thailand tilbyder en kombination mellem brusende natteliv og shopping samt smuk natur og beroligende stunder.

Der findes utallige aktiviteter i Thailand, og jeg garanterer dig for at du aldrig kommer til at kede dig. Noget, som SKAL prøves, er en tur på en af de mange elefanter, som også er landets nationaldyr. Det er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke ville være foruden.

Er man mere til oplevelser på vandet, findes der en masse anbefalelsesværdige ture til de nærtliggende små øer, hvor der b.la. er blevet filmet en scene til en James Bond-film, hvilket bare gør turen ekstra seværdig.

Det tredje, man klart skal overveje, er en tur Wat Pho templet, som også kaldes for Den Liggende Buddhas Tempel. Dette er en fantastisk og ikke mindst smuk, kulturel oplevelse, som er et af de mest dominerende varemærker i Thailand og dets historie.

Det eneste, det kræves for at vinde disse 5 flybilletter, er din tid og en besvarelse af spørgeskemaet, som du finder via linket.

thailand

15.000 kroner i kontanter for ét minut af din tid. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men sandt er det. Nu har du har nemlig muligheden for at vinde 15.000 kroner i kontanter, ved bare at svare på et spørgeskema.

Når du tænker på det med at vinde penge, tænker du måske: ”Jamen det koster jo altid penge” – Ja, hvis du spiller lotto, roulette, enarmede tyveknægte, eller lignende, koster det penge, at vinde penge. Men i denne konkurrence koster det lige præcis nul kroner at vinde penge. Det er altså det, vi vil kalde gratis. I denne konkurrence kan du altså vinde penge, uden selv at skulle have penge op af lommen, fantastisk, ikke?

Hvis du skulle være den heldige vinder, kunne pengene f.eks. bruges på:

 • En tur til sydens sol og varme.
 • Et weekendophold i en europæisk storby.
 • Et romantisk wellness ophold med den du holder af.
 • En shopping tur med veninden, efterfulgt af en god omgang mad.
 • En tur eller tre med kammeraterne på paintballbanen

Hvad du ønsker at bruge pengene på, er helt op til dig. De kan bruges på at skabe lidt luft i budgettet, på sommerferien, et restaurantbesøg eller noget helt fjerde. Og ved du, hvad det bedste er? Det tager kun ét minut, og så er du i med konkurrencen om præmien som ville kunne gøre enhver hverdag lidt sjovere.

 

bank3

Har du nogensinde drømt om en el cykel? Du har den måske stående højt på ønskelisten? Eller har du bare aldrig fået købt den? Nu har du muligheden for at vinde en el cykel til en værdi af hele 15.000 kroner. Det betyder, at du får en el cykel af bedste kaliber, som kommer til at vække opmærksomhed og misundelse i gadebilledet.

En el-cykel er på alle måder det intelligente valg. Men kan den også bruges som erstatning for bilen? Ja, det kan den faktisk. Og der er nogle klare fordele deraf.

 1. El cyklen er markant billigere i anskaffelse end en bil.
 2. Der er markant mindre omkostninger, forbundet med en el cykel, sammenlignet med en bil.
 3. El cyklen er god for miljøet: En bil udleder 132 gram CO2 pr. kilometer. Hvorimod at el cyklen kun udleder 12 gram CO2 pr. kilometer.
 4. Det koster blot 2 øre i el at cykle 1 kilometer. Så der er virkelig noget at spare, sammenlignet med en bil.
 5. På årlige basis kan du spare op imod flere tusinde kroner ved at vælge en el cykel. De penge kan du bruge på f.eks. ferie og fornøjelse.
 6. Og sidst, men ikke mindst er det bare meget sundere at cykle.

Nu sidder du nok og tænker: ”Hvordan tilmelder jeg mig?” – Det er let, og det eneste, som kræves, er, at du udfylder spørgeskemaet, som du finder via linket. Derefter er du med i konkurrencen om en el cykel, som er med til at gøre hverdagen endnu lettere!

Elcykel_841320a

Hak midt i spillet, er et frustrerende element for enhver gamer – Og generelt bare folk, som arbejder ved computeren. Men nu kan den kilde til frustration være væk. Du har nemlig muligheden for at vinde den ultimative gamer laptop, Alienware.

Med maskinen Alienware kan du køre alle programmer samt spil, uden at du skal bekymre dig om pludselige hak, eller nedbryd. Computeren byder på en INTEL CORE I7 4980 HQ processor, hvilket med mere daglige termer betyder, at den kan klare alt, hvad den bliver udsat for. Hvad enten det er tunge spil, videoer eller programmer, kan computeren klare det til UG.

Da computeren også er udstyret med et NVIDIA GEFORCE GTX 980M grafikkort med 4 GB GDDR5, kan maskinen også bruges som en mediaplatform, hvor du kan streame både film og musik i højeste kvalitet.

Er du en af dem, som arbejder meget med Adobe suiten, vil du kunne se frem til at få et workflow, hvor der ikke indgår nogen hak overhovedet. Eller arbejder du måske meget i office-pakken, så kan du vinke farvel til alle forsinkelser eller hak, du måtte have i din arbejdsproces. Med Alienware-computeren får du en computer, som klarer alt, hvad din bliver udstillet for.

Hvis det med teknik og IT slet ikke er noget for dig, kan præmieeksemplet – som har en værdi af 20.000 – også veksles til kontanter. Dem kan du så bruge på lige dét, som du interesserer dig for! 🙂

 

 alienware 17

Noget godt morgenbrød og en god kop kaffe er noget vi alle sætter pris på. Det giver bare en bedre start på dagen. De morgener kan du nu se frem til mange af; du har nemlig muligheden for at vinde et gavekort på 20.000 kroner, til din lokale bager. For 20.000 kroner kan man virkelig få meget lækkert brød!

Som i alle andre konkurrencer kan der desværre kun findes én vinder. Hvis du ikke skulle være den heldige i dette tilfælde, kan du følge opskriften nedenunder, og så er du alligevel garanteret lækkert morgenbrød.

Bananboller med müesli

Du skal bruge:

 • 550 g Amo Hvedemel
 • 150 g havregryn
 • 80 g valnødder
 • 40 g cornflakes (eller havre)
 • 2 dl rosiner
 • 2 ½ dl kærnemælk
 • 50 g gær
 • 1 spsk. Honning
 • 3 tsk. Salt
 • 2 modne bananer
 • 2 ½ dl A38 (skyr kan også bruges)

Opskriften er lige ud af landevejen og er som følger:

 1. Hæld din kernemælk i en skål hvor gæren også opløses i. Tilsæt også din salt samt honning.
 2. Mos bananerne og rør dem sammen med din A38 eller skyr, tilsæt derefter havregryn, cornflakes, rosiner samt de grofthakkede valnødder.
 3. Ælt hvedemelet lidt ad gangen indtil dejen virker sammenhængende – men stadig en smule klistret.
 4. Stil dejen til hævning i ca. 1 time. Et lunt sted er at foretrække.
 5. Brug en stor spiseske (helst våd) som bruges til at tage klatter til boller. Lad derefter bollerne hæve på din bageplade, tildækket og lunt, i ca. 30 minutter.
 6. Varm bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 220 grader. Ved varmluft kun 200 grader.
 7. Bollerne kan derefter pensles med vand eller mælk.

 

Velbekomme!

 

default_Jakobs_Bager_003

 

Vind en computer

Nu kan du vinde den Ultimative gamer-computer, til en værdi af 50.000 kroner! Vennerne kommer til at falde på røven, når du viser dem din nye maskine. Der bliver ikke et eneste spil, som hakker det mindste, eller som du ikke kan spille. Bliv klar til at game for hårdt! For at deltage i konkurrencen, er alt du skal gøre, at udfylde spørgeskemaet her, så har du muligheden for at vinde. Vind en computer

Hvem elsker ikke at rejse? Vind en tur til Asiens Perle, Thailand. Du får 50.000 at lege med hvilket er usædvanligt meget, taget betragtning det lave prisniveau der er i Thailand! Deltag i denne konkurrence og vind.

vind-en-rejse-til-thailand

Eventyret venter den, som forstår at gribe det. Nu er det dig, som skal gribe chancen. Du har nemlig muligheden for at vinde en rejse til den imponerende storby, Tokyo. Tokyo har alt, hvad hjertet begærer: Imponerede arkitektur, historieske bygninger, massere af aktiviteter, spændende kultur samt interessant mad.

Tokyo – og Japan som helhed – byder på en anderledes og divergent kultur. Japan er gennem årene blevet et samlested for en masse forskellige etniciteter, hvilket samlet set har gjort, at Japan har udviklet sin egen unikke kultur, som ikke kun består af japanere, men nationaliteter fra hele jorden; Kinesere, grækere, indere, latin- og nordamerikanere samt folk fra Europa.

Den divergente kultur og befolkningsmasse kommer tydeligt til udtryk i gadebilledet, og det skinner igennem i b.la. moden, arkitekturen samt madvanerne.

Selvom kulturen i Japan er blevet markant mere divergent, er der dog nogle japanske kulturaktiver, som stadig er at finde.

At bukke er f.eks. en meget normal ting, og man gør det typisk for at takke eller vise sin respekt. De bruger også det at bukke i stedet for at give hånd, når de møder fremmede.

Dét at stirre er et no-go. Det er det i mange lande, men især i Japan og østen. Man skal derfor undgå længerevarende øjenkontakt med fremmede.

Mange steder bliver man bedt om at tage skoene af; både i private hjem, men også i en del restauranter. Det er en tradition man skal respektere.

Mange indbyggere går med støv-eller hospitalsmasker. Det gør de ikke, fordi at de er syge, men for at beskytte andre for f.eks. virus. Det bliver gjort, af ren høflighed.

maxresdefault

Træt af din gamle cykel der er rusten og knager? Så skal du deltage i denne konkurrence, hvor du kan vinde en lækker carbon racer cykel til en værdi af 50.000 kroner! Du deltager her for at være med i konkurrencen.

vind en carbon racercykel

Vind en rejse til Fiji: Drømmer du også om paradiset midt ude i havet, med palmer, skønne drinks med det varmeste og lækreste badevand? Så vil du godt kunne li’ Fiji! Her har du en unik mulighed for at vinde en rejse til Fiji, for i alt 50.000 kroner. Se billedet nedenfor, og se hvor smukt der er. Hvis du gerne vil en tur til Fiji, så gør dig selv en tjeneste og deltag i konkurrencen og måske er du den heldige. Konkurrencen slutter snart, så du skal skynde dig, hvis du vil være med.

Vind en rejse

Er der røde tal på bankkontoen? Vil du gerne ud og rejse, eller mangler du penge til at betale dine regninger? Så deltag i denne konkurrence og få muligheden for at vinde 30.000 kroner skattefrit. Du skal blot udfylde spørgeskemaet, så er du med i konkurrencen. Du deltager ved at klikke her.

Vind 12.500 kr. i kontanter

Fik du heller ikke sparet op til sommerferien i år? Så vind 75.000 kroner kontant i denne konkurrence, så du kan komme ud og rejse, købe en ny mobil eller noget lækkert tøj. Deltag her.

vind penge

Elsker du også at game? Som i hele natten med drengene? Så skal du have opgraderet din gamle spillekonsol med en ny Playstation 4, som du kan vinde i denne konkurrence. Du deltager super nemt ved at klikke her og udfylde spørgeskemaet, så er du med. 

PS 4 er en djævel af en spillemaskine, og der følger desuden Fifa 16 plus 10 Ultimate team pakker med, hvis du vinder konkurrencen. Så er du klar til at give den fuld gas med gutterne, og tæve bolden direkte ind i målet! Konkurrencen slutter snart, så deltag med det samme, og bliv klar til den mørke vinter med en spritny Playstation 4.

Vind en Playstation 4

Det er snart sommer, solen begynder at skinne og vi skal til stranden. Trænger du til at få trænet biceps, baller og andre dele inden da? Så deltag i denne konkurrence og vind et års fitness center abonnement.

Konkurrence: Et års fitness abonnement

Drømmer du også om at skifte møblerne ud, og få nogen toplækre nye designermøbler ind i stedet? I denne konkurrence, har du muligheden for at gå shop-amok for 100.000 kroner møbler! Du får pengene ind på din konto, så du bestemmer helt selv om du vil gå i IKEA eller i Magasin og powershoppe. Du deltager nemt i konkurrencen om 100.000 kroner møbler ved at klikke på dette link, og udfylde spørgeskemaet. Så er du med!

Vind møbler for 100.000 kroner

Er du også træt af det gamle kedelige køkken? Så vind 100.000 til dit drømmekøkken. Deltag i denne konkurrence og gør klar til at lave lækker mad!

køkken-konkurrence

 

 

Vind et bryllup til 100.000 kroner: Et bryllup er en skøn, fantastisk og romantisk oplevelse. Det koster også virkelig mange penge, så derfor kan du i denne konkurrence vinde for 100.000 kroner til at holde dit bryllup. Så kan du invitere ekstra mange gæster, købe en endnu smukkere brudekjole, holde polterabend i Las Vegas eller hvad din fantasi nu rækker til. Vær med i konkurrencen om et bryllup til 100.000 kroner her, og få et fantastisk bryllup.

Vind et bryllup

I dag kan du vinde den ultimative julegave – hele fire gange, nemlig 25.000 gode danske kroner hver søndag i advent. Du får i alt 100.000 kroner, hvis du vinder konkurrencen. Alt du skal gøre for at deltage er at udfylde spørgeskemaet her, så er du med. Gør din jul til den bedste nogensinde og deltag i dag.

Hvem savner ikke følelsen af at give den max gas ud af motorvejen? Ønsker du dig også et motorcykelkørekort? Og din første motorcykel? Så er du heldig, fordi i dag kan du deltage i konkurrencen om et motorcykelkørekort samt en startkværn (uden afgifter) til en værdi af 100.000 dejlige danske kroner! Alt du skal gøre for at deltage er at udfylde spørgeskemaet ved at klikke her.

motorcykelkørekort

Nu kan du virkelig komme ud og opleve noget! Vi har en konkurrence på 100.000 dejlige danske kroner, som du kan rejse verden rundt for! Drømmer du dig også væk til solrige strande i Thailand, det vilde natteliv i New York eller den smukke natur i New Zealand hvor Lord of the Rings blev optaget? Så bør du klart deltage i denne konkurrence, som kan give dig nok penge til i hvert fald en jordomrejse! Stop med at drømme, og deltag i dag og kryds fingre, ben og arme – måske bliver du den heldige vinder! Deltag her med det samme inden det er for sent.

Vind en rejse

Drømmer du også om at komme væk fra det kolde vejr og ned til dejlige Rhodos? Så deltag i denne konkurrence og få chancen for at nyde solen, varmen og det dejlige liv. Præmien har en værdi af 15.000 kroner og udbetales kontant. Vind din rejse til Rhodos her.

Vind rejse til Rhodos

Nu kan du vinde 15.000 kroner til at indrette det perfekte børneværelse. Børn er nogen fantastiske små skabninger, og vi vil gerne give dem alt det bedste i tilværelsen, og det kan du nu gøre i denne konkurrence. Konkurrencen slutter snart, så deltag i dag og få muligheden for at give dit barn det perfekte værelse!

Børneværelse

Ser dit køleskab også en smule tomt ud? Rækker SU’en ikke rigtig til sjov og ballade og mad? Så vind for 10.000 kroner dagligvarer i denne konkurrence. Den udløber snart, så du skal være hurtig, hvis du vil være med. Deltag lige her.

Vind for 10.000 kroner dagligvarer - konkurrence

Sommeren er på vej, og det er tid til at komme ud og lufte benene. Vil det ikke være rart med 10 nye par lækre damesko klar i skabet? Deltag i denne konkurrence, og bliv klar til catwalk’en – eller bare en tur i byen med 10 nye sko til en værdi af 10.000 kroner 🙂 Klik her for at deltage.

Vind sko