Konkurrence: Vind flybilletter for 75.000

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Rejser og flybilletter generelt, kan være en dyr fornøjelse. Nu har du chancen for at vinde hele 75.000 kroner, som kan bruges til flybilletterne, når sommerferien skal bestilles. Og ja, du læste rigtigt: 75.000 kroner. Prøv lige at forestille dig, hvor meget ferie man kan få for 75.000 kroner. Nu behøves du ikke længere at tænke på opsparingen, men derimod, hvor sommerens rejse skal gå hen.

Er du til divergens, mangfoldighed og uanede mængder af muligheder? Hvis ja, er USA lige rejsemålet for dig.

Start din rejse i byen, som aldrig sover. Her har du muligheden for at opleve en menneskestrøm uden lige, tårnhøje bygninger og LED-lyset på Times Square. Endvidere er der også mulighed for at opleve spændende subkulturer i Bronx og Brooklyn: God mad, gadekunst og gospel er kendetegn for begge steder.

Er du mere til historie, kan du tage til syden, hvor gæstfrihed er en selvfølge. Tag en rundtur med start i New Orleans, hvor der både er muligheder for god mad, musik og shopping. Tag derefter videre til Memphis, hvor historien er i højsædet: gå en tur ned af Beale Street, hvor du bliver fristet af en uimodståelig duft af BBQ og sød musik fra 60’erne. Forsæt derefter til National Civil Rights Museum, som byder på historie, som har forandret dén verden vi lever i, i dag. Slut af i Atlanta, som får stillet lysten både for de tørstige i form af Coca Cola World, men også shopping lysten, med byens utallige af butikker og shopping centre.

Det eneste som står i mellem dig og de 75.000 kroner, er et spørgeskema, som tager to minutter at udfylde.

Konkurrence - rejse

Del og skab glæde!Share on Facebook