Konkurrence: Vind en rejse til Tokyo

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Eventyret venter den, som forstår at gribe det. Nu er det dig, som skal gribe chancen. Du har nemlig muligheden for at vinde en rejse til den imponerende storby, Tokyo. Tokyo har alt, hvad hjertet begærer: Imponerede arkitektur, historieske bygninger, massere af aktiviteter, spændende kultur samt interessant mad.

Tokyo – og Japan som helhed – byder på en anderledes og divergent kultur. Japan er gennem årene blevet et samlested for en masse forskellige etniciteter, hvilket samlet set har gjort, at Japan har udviklet sin egen unikke kultur, som ikke kun består af japanere, men nationaliteter fra hele jorden; Kinesere, grækere, indere, latin- og nordamerikanere samt folk fra Europa.

Den divergente kultur og befolkningsmasse kommer tydeligt til udtryk i gadebilledet, og det skinner igennem i b.la. moden, arkitekturen samt madvanerne.

Selvom kulturen i Japan er blevet markant mere divergent, er der dog nogle japanske kulturaktiver, som stadig er at finde.

At bukke er f.eks. en meget normal ting, og man gør det typisk for at takke eller vise sin respekt. De bruger også det at bukke i stedet for at give hånd, når de møder fremmede.

Dét at stirre er et no-go. Det er det i mange lande, men især i Japan og østen. Man skal derfor undgå længerevarende øjenkontakt med fremmede.

Mange steder bliver man bedt om at tage skoene af; både i private hjem, men også i en del restauranter. Det er en tradition man skal respektere.

Mange indbyggere går med støv-eller hospitalsmasker. Det gør de ikke, fordi at de er syge, men for at beskytte andre for f.eks. virus. Det bliver gjort, af ren høflighed.

maxresdefault

Del og skab glæde!Share on Facebook