Konkurrence: Vind en Playstation 4 + spil i julegave

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

En god spillekonsol er det samme for en mand, som nye sko er for en kvinde. Det vil sige noget som er meget vigtigt. Jo nyere og bedre maskinen er, desto bedre er det. Nu har du muligheden for at vinde den nyeste konsol af dem alle, Playstation 4. Ikke nok med det, så har du også mulighed for at vinde spil dertil.

 

Et af det mest populære spil er FIFA 16. Spillet kan både spilles hvis du ønsker noget at slappe af til, når du kommer hjem fra arbejde. Men det kan også med stor fordel spilles hvis du får vennerne over til en aften; FIFA, chips og øl er altid en sikker vinder!

 

Hvert år udkommer EA med deres populære FIFA spil, og dette år har de løftet spillet til nye højder. Realismen er endnu større end tidligere set, hvilket giver en mere autentisk stemning og følelse, som ikke før er set.

 

Nåede du aldrig selv at få udlevet drømmen som professionel fodboldspiller, kan den nu udleves på den mest autentiske måde, i FIFA-delen, Be A Pro. I denne spilledel kan du kæmpe dig frem, fra at være ukendt seriespiller til verdensstjerne og spille på de største adresser á la Ronaldo eller Messi. Med de nye virkelighedsgørende tiltag føles oplevelsen autentisk, og du sidder med følelsen af, at du rent faktisk selv løber rundt på Anfield eller Camp Nou.

 

Hvis det med at spille FIFA – eller Playstation generelt – ikke lige er dig, kan præmieeksemplet også veksles til kontakter, som kan bruges som du ønsker det.

PlayStation-4

Del og skab glæde!Share on Facebook