Konkurrence: Vind en el cykel

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Har du nogensinde drømt om en el cykel? Du har den måske stående højt på ønskelisten? Eller har du bare aldrig fået købt den? Nu har du muligheden for at vinde en el cykel til en værdi af hele 15.000 kroner. Det betyder, at du får en el cykel af bedste kaliber, som kommer til at vække opmærksomhed og misundelse i gadebilledet.

En el-cykel er på alle måder det intelligente valg. Men kan den også bruges som erstatning for bilen? Ja, det kan den faktisk. Og der er nogle klare fordele deraf.

  1. El cyklen er markant billigere i anskaffelse end en bil.
  2. Der er markant mindre omkostninger, forbundet med en el cykel, sammenlignet med en bil.
  3. El cyklen er god for miljøet: En bil udleder 132 gram CO2 pr. kilometer. Hvorimod at el cyklen kun udleder 12 gram CO2 pr. kilometer.
  4. Det koster blot 2 øre i el at cykle 1 kilometer. Så der er virkelig noget at spare, sammenlignet med en bil.
  5. På årlige basis kan du spare op imod flere tusinde kroner ved at vælge en el cykel. De penge kan du bruge på f.eks. ferie og fornøjelse.
  6. Og sidst, men ikke mindst er det bare meget sundere at cykle.

Nu sidder du nok og tænker: ”Hvordan tilmelder jeg mig?” – Det er let, og det eneste, som kræves, er, at du udfylder spørgeskemaet, som du finder via linket. Derefter er du med i konkurrencen om en el cykel, som er med til at gøre hverdagen endnu lettere!

Elcykel_841320a

Del og skab glæde!Share on Facebook