Konkurrence: Vind den ultimative gamer laptop

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Hak midt i spillet, er et frustrerende element for enhver gamer – Og generelt bare folk, som arbejder ved computeren. Men nu kan den kilde til frustration være væk. Du har nemlig muligheden for at vinde den ultimative gamer laptop, Alienware.

Med maskinen Alienware kan du køre alle programmer samt spil, uden at du skal bekymre dig om pludselige hak, eller nedbryd. Computeren byder på en INTEL CORE I7 4980 HQ processor, hvilket med mere daglige termer betyder, at den kan klare alt, hvad den bliver udsat for. Hvad enten det er tunge spil, videoer eller programmer, kan computeren klare det til UG.

Da computeren også er udstyret med et NVIDIA GEFORCE GTX 980M grafikkort med 4 GB GDDR5, kan maskinen også bruges som en mediaplatform, hvor du kan streame både film og musik i højeste kvalitet.

Er du en af dem, som arbejder meget med Adobe suiten, vil du kunne se frem til at få et workflow, hvor der ikke indgår nogen hak overhovedet. Eller arbejder du måske meget i office-pakken, så kan du vinke farvel til alle forsinkelser eller hak, du måtte have i din arbejdsproces. Med Alienware-computeren får du en computer, som klarer alt, hvad din bliver udstillet for.

Hvis det med teknik og IT slet ikke er noget for dig, kan præmieeksemplet – som har en værdi af 20.000 – også veksles til kontanter. Dem kan du så bruge på lige dét, som du interesserer dig for! 🙂

 

 alienware 17

Del og skab glæde!Share on Facebook