Konkurrence: Vind 5 flybilletter

Deltag i over 31 konkurrencer og vind penge, rejser og produkter.

Vintermånederne kan for mange føles lange, mørke og ikke mindst kolde. Det fører til, at mange drømmer sig væk til varmere himmelstrøg, når de kolde, danske vintermåneder trænger sig på. Nu behøves du ikke at drømme mere, chancen for for at vinde 5 flybilletter til en valgfri destination står dig nu for døren. 

Et rejsemål, som er i høj kurs blandt danskerne, er fantastiske Thailand, hvor høje temperaturer, smukke strande og betagende natur samt en gæstfri befolkning altid er en selvfølge. Thailand tilbyder en kombination mellem brusende natteliv og shopping samt smuk natur og beroligende stunder.

Der findes utallige aktiviteter i Thailand, og jeg garanterer dig for at du aldrig kommer til at kede dig. Noget, som SKAL prøves, er en tur på en af de mange elefanter, som også er landets nationaldyr. Det er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke ville være foruden.

Er man mere til oplevelser på vandet, findes der en masse anbefalelsesværdige ture til de nærtliggende små øer, hvor der b.la. er blevet filmet en scene til en James Bond-film, hvilket bare gør turen ekstra seværdig.

Det tredje, man klart skal overveje, er en tur Wat Pho templet, som også kaldes for Den Liggende Buddhas Tempel. Dette er en fantastisk og ikke mindst smuk, kulturel oplevelse, som er et af de mest dominerende varemærker i Thailand og dets historie.

Det eneste, det kræves for at vinde disse 5 flybilletter, er din tid og en besvarelse af spørgeskemaet, som du finder via linket.

thailand

Del og skab glæde!Share on Facebook